Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Zbigniew K. D.J. 85 Tij Moja (29579 niezalogowanych)
750 Postów
Latający Holender
Cooooo jesttttt???
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Blondyn napisał:
Ojjjjjj jak bys czytal wczoraj uwaznie forum to bys rozkminil gdzie bylemA co tam masz jakies info czy jak??Glowka nie boli???

No właśnie troszke boli ,własnie chce was przeprosić-niestety nie pojedziemy razem do Paryża .Sorry,poprostu mamy plany z melaii-odnosnie weekendu,dlatego nie pojedziemy-w sumie 3 osoby-odpadną bo Arek tez nie pojedzie w takim razie,wiec potrzeba wam kogos z atuem osobowym i gitara-----ja chetnie kiedyś tam spotkam sie z wami ,wszystkimi -moze u mnie zrobimy imprezke ...no tak wyszło -przepraszam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no to żeś sie teraz popisał dokter
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hacitta napisał:

no cuz tak wyszło poprostu ,dacie rade napewno...jest jeszcze czas znajdzie sie ktoś z autem...prawda??
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
doktor napisał:
hacitta napisał:

no cóz tak wyszło poprostu ,dacie rade napewno...jest jeszcze czas znajdzie sie ktoś z autem...prawda??
hmmmm cuz moge powiedziec ja tam biore cala wine na siebie ale gdyby nie to forum gdyby nie ten portal nie mialbym okazji poznac kogos tak wyjatkowego jak znany wam doktor hehe
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
melanii napisał:
doktor napisał:
hacitta napisał:

no cóz tak wyszło poprostu ,dacie rade napewno...jest jeszcze czas znajdzie sie ktoś z autem...prawda??
hmmmm cuz moge powiedziec ja tam biore cala wine na siebie ale gdyby nie to forum gdyby nie ten portal nie mialbym okazji poznac kogos tak wyjatkowego jak znany wam doktor hehe

hehe,mateuszu i melanio gratuluje
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Wiec kierowcy tylko trzeba a autko sie znajdzieJak ktos nie pijacy a ma prawko dac znac szybko
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hacitta napisał:
melanii napisał:
doktor napisał:
hacitta napisał:

widzisz hacitta,nawet do wyjazdu nie doszliśmy hehehe,a już parki sie porobiły-Przepraszam w swoim imieniu i melanii-ale moze Arek pojedzie w sumie z wami zapytam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hacitta napisał:
melanii napisał:
doktor napisał:
hacitta napisał:

mam nadzije ze bedzie jeszcze okazja do wsp wyjazdu badz spotkania
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nie nie pytaj go prosze
Zgłoś wpis

Bliżej nas